Publicat el 22 de març de 202422.03.2024
Dia de l'Aigua

Alella ha celebrat el Dia Mundial de l'Aigua amb diverses activitats adreçades al públic escolar per conscienciar-lo de la importància de l'aigua, de la situació de sequera que viu Catalunya i la necessitat reduir el consum fent un ús racional dels recursos hídrics. Més de 200 alumnes de l'Escola Fabra, l'Escola La Serreta i l'Institut han visitat aquest divendres 22 de març l'exposició "Operació aigua", instal·lat a la porxada de la rambla d'Àngel Guimerà des del 16 de febrer i fins a l'1 d'abril. A més de visitar l'exposició, l'alumnat també ha pogut participar en un taller de l'aigua ofert per l'empresa Agbar, concessionària del servei de subministrament d'aigua d'Alella. 

A més de la visita a l'exposició, l'Ajuntament ha programat un espectacle familiar a la Plaça de l'Ajuntament al qual ha assistit l'alumnat de primària. L'espectacle Goteta, l'última gota d'aigua,  tracta en clau d'humor diferents temes educatius relacionats amb l'aigua, animant al públic a participar i fer aportacions. 

L'Ajuntament ha posat a disposició de les escoles material didàctic personalitzat on s'explica de manera molt visual tot el cicle de l'aigua del municipi. El fulletó inclou consells d'estalvi d'aigua i un qüestionari per posar a prova els coneixements adquirits sobre aquest tema.