Notícies
Publicat el 13 de març de 202413.03.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El Complex Esportiu amplia l'oferta amb una nova sala funcional
Sala funcional

El Complex Esportiu Municipal d'Alella amplia la seva oferta esportiva amb una nova sala funcional de més de 200 metres quadrats dotada de tots els elements necessaris per complementar els entrenaments que els usuaris i usuàries fan a la sala de fitness. L'espai, que s'estrena aquest dimecres 13 de març, disposa, d'entre altres elements, de pesos, multiestacions, estructura per a fer activitat funcional, sacs de boxa, un arrossegador en una zona de 10 m de llarg de gespa artificial. Amb l'entrada en servei de la sala funcional es culmina el procés de renovació de l'antiga sala de fitness, que ha permès actualitzar l'oferta amb dos nous espais: la sala funcional i la sala de cycling.

La sala de cycling inclou un total de 26 bicicletes i incorpora una pantalla i projector on es mostren imatges de l'exterior (camins, carreteres, paisatges...), a més de la gràfica de treball. L'espai ha estat decorat amb llums leds de colors i s'ha millorat la climatització. En aquest espai es poden realitzar fins a 72 sessions setmanals virtuals i 11 sessions setmanals presencials. 

Amb una inversió realitzada de més 70.000 euros, aquestes darreres actuacions posicionen el Complex Esportiu Municipal d'Alella com a una de les millors instal·lacions esportives del Maresme. Un espai de salut, aprenentatge, sociabilitat, desconnexió i relaxació.

Aquesta actuació culmina la remodelació del Complex Esportiu estrenada l'octubre de 2020  amb la posada en marxa de la nova sala de fitness de 470 metres quadrats situada a la planta superior de l'edifici. Amb una inversió de més 600.000 euros, aquesta sala ofereix unes vistes esplèndides al llarg de la vidriera que cobreix una de les seves ales i està dotada de  màquines de musculació i manteniment, amb sistemes de control intel·ligent que permeten adaptar-se a les persones usuàries. 

Pujar al principi de la pàgina