Notícies
Publicat el 27 de març de 202427.03.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Fins al 7 d'abril es poden fer arribar les opinions sobre La Miralda
Audiència Pública La Miralda

L'Ajuntament ha posat a disposició de la ciutadania un FORMULARI a través del qual pot fer arribar les seves opinions i suggeriments  sobre el procés de modificació del Pla Parcial de La Miralda. Aquest formulari estarà disponible fins al 7 d'abril i tal com es va avançar a l'Audiència Pública celebrada el 18 de març, els comentaris recollits seran analitzats i traslladats a l'equip redactor que ha rebut l'encàrrec de l'Ajuntament de fer la revisió del Pla Parcial, aprovat inicialment el juliol de 2022. Les persones que vulguin participar i no disposin de les eines informàtiques per accedir al formulari, poden adreçar-se a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania. 

Segons va anunciar a l'Audiència Pública la regidora de Participació, Mercè Vizern, es crearà un grup assessor pluridisciplinari, seguint l'experiència prèvia de La Vinícola, format per un grup d'entre 15 i 25 persones de diferents àmbits que puguin ajudar a reflexionar i perfeccionar el futur del sector. També es dedicarà una sessió de Consell de Poble a tractar aquest tema. 

La proposta que presenti l'equip redactor es treballarà amb el grup assessor i es tornarà a fer una nova sessió d'Audiència Pública per presentar-la i un nou formulari per recollir els comentaris i reflexions de la ciutadania, abans de sotmetre la modificació a l'aprovació inicial per part del Ple.

Més informació a www.alella.cat/lamiralda 

Pujar al principi de la pàgina